Sektöre, trafo imalatı, bakım, onarım ve taahhüt alanlarında hizmet veren Öztan Elektrik, aynı zamanda Alçak Gerilim ve Orta Gerilim elektrik malzemeleri satışı ile de alanında önemli bir merkez olmuştur. Bu kapsamda Hizmetlerimiz;...

Sektöre, trafo imalatı, bakım, onarım ve taahhüt alanlarında hizmet veren Öztan Elektrik, aynı zamanda Alçak Gerilim ve Orta Gerilim elektrik malzemeleri satışı ile de alanında önemli bir merkez olmuştur. Bu kapsamda Hizmetlerimiz;
- Çalışmalarınızı Projelendirip, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri sağlıyoruz.
- GES Taahhütleri, Endüstriyel Tesisler, Konutlar ve Ticari Kompleksler…
- OG Elektrik Malzeme, AG Elektrik Malzeme Tedariği
- Yenilenebilir Enerji tesislerinin anahtar teslim elektrik hizmetlerini sağlıyoruz.
- Endüstriyel tesisler için kaliteli malzeme hizmetİ, ekonomik çözümler ve nitelikli personel hizmeti sağlıyoruz.
- Güçlü bayilik ve üretim ile ürün tedariği ve anahtar teslim montaj hizmeti sağlıyoruz. 

DİĞER HABERLER / DUYURULAR

TÜMÜ
Proje Ortağı Olduğumuz Türkiye'nin En Büyük GES Yatırımının (100 MW) Projesinin BASINDAN YANSIMASI

Öztan Elektrik, Solartürk ve Gap Galvaniz firmaları 3’lü konsensüs kurarak, Türkiye’nin en büyük çatı GES projesine imza attı. 3’lü konsensüs, SANKO Holding’in 2021 yılında fabrikalarının çatılarına toplamda 100 MW’lık çatı tipi GES yatırımı yapacak.  

İZMİR BAYRAKLI TOKİ ÜST YAPI ELEKTİRİK İŞLERİ ANAHTAR TESLİMİ ÖZTAN ELEKTRİK TARAFINDAN YAPILDI

Öztan Elektrik olarak İzmir Bayraklı'da inşa edilen TOKİ konutlarının ÜST YAPI ELEKTİRİK İŞLERİ ANAHTAR TESLİM projesini gerçekleştirdik. TOKİ konutlarında Öztan Elektrik olarak toplam uygulama işlemini 400 dairede gerçekleştirdik. 

Öztan Elektrik, üretim, imalat, güçlü bayilik ve partnerlik anlaşmalarıyla alçak gerilim ve orta gerilim elektrik malzemeleri satışı ile de sektöre hizmet sunmaya devam etmektedir.

Öztan Elektrik, üretim, imalat, güçlü bayilik ve partnerlik anlaşmalarıyla alçak gerilim ve orta gerilim elektrik malzemeleri satışı ile de sektöre hizmet sunmaya devam etmektedir.